Pui cu rozmarin si usturoi

de Criss in Pui, 15 Mar 2011 | 6455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6 pulpe de pui
  • -3-4 bucati usturoi (se poate si mai mult)
  • -ulei de masline
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rozmarin si usturoi:

Se spala si curata pulpele de pui, se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, rozmarin. In fiecare crestatura se pune cate o jumatate (eu am pus un sfert) de usturoi. Se lasa minim 2 ore sa se patrunda bine aromele. Eu le-am lasat peste noapte in frigider.

Se pun intr-o tava termorezistenta, in care am pus ulei de masline si putina apa. Se poate pune si vin daca va place. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 45 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa pulpele sa se rumeneasca. Se servesc cu garnitura dorita. Eu am facut un piure cu ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

veveraz19 1

17.03.2011, 20:49

Orice-i cu rozmarin este gustos... , crede-ma ce exemplifica acest icomotion asta fac eu acum, salivez de-a binelea...si piureul cu ceapa este super, mi-ai dat o idee pentru ceva bun in aceasta seara.

goldielocks 1

17.03.2011, 20:56

o reteta buna foc!

Criss 1

18.03.2011, 07:47

Dragele mele, multumesc pentru aprecieri. Ma bucur ca va place reteta si ca a fost o sursa de inspiratie pentru voi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf din pulpe de pui