Pui cu smantana si legume

de AnyCostescu in Pui, 19 Feb 2013 | 14914 vizualizari

 

O masa delicioasa pentru pranz - pui cu smantana si legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (1 kg)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras(sau doua jumatati culori diferite)
  • 1 rosie
  • 5 catei usturoi
  • 250 g smantana
  • sare,piper
  • patrunjel
  • 5 lg ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana si legume:

Preparare pui cu smantana.

Puiul se fierba pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate din oala si se lasa sa se raceasca..

Intre timp curatam legumele si le tocam. Le punem la calit in 5 linguri de ulei la foc iute aproximativ 5 minute.

Se scoate carnea de pe pui si se pune si ea in tigaie alaturi de legume. Punem o cana de apa si lasam sa fiarba pana legumele sunt patrunse bine si sosul scade. Asezonam cu sare si piper.

Curatam cateii de usturoi si ii tocam marunt. II adaugam peste legume si pui in tigaie. Tot acum punem si smantana si lasam sa fiarba pana sosul de pui cu smantana e bine legat.

In fiecare portie de pui cu smantana se adauga patrunjel verde, tocat, la servire.

TIPS-URI

1

mie imi place sa pun in mancarea de pui cu smantana si marar verde tocat inainte de a potrivi gustul de sare (mararul accentueaza gustul sarat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

AnyCostescu 1

19.02.2013, 20:37

Mersi teo

Sidy 1

22.02.2013, 08:55

Delicios Prezentare de nota 10

AnyCostescu 1

22.02.2013, 09:09

Mersi sidy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]