Pui cu sos de curry si legume sote

de luminita20_2006 in Pui, 8 Aug 2009 | 8156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 2 ardei galbeni
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 500 gr ciuperci
  • 1 lingurita de curry
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • 1/2 rozmarin praf
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de curry si legume sote:

Pieptul de pui se spala si se taie fasii sau bucati mai mici si se condimenteaza. Legumele se taie fasii subtiri in afara ciupercutelor. Se pune in tigaie ulei si se trec prin el legumele , apoi se pun intr-o tava de yena. Se prajesc usor pe toate partile bucatile de pui si  se pun peste legume. In uleiul ramas se pune lingurita de curry , zeama de la jumate de lamaie ,1/2 pahara de apa; sosul astfel obtinunt se toarna deasupra legumelor si se da la cuptor incins 20 min.

Separat se pun ciupercutele intr-o tigaie si se soteaza.~15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de curry si legume sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]