Pui cu sos de muștar by Miha

de Satisfyyourcravings in Pui, 3 Apr 2013 | 3212 vizualizari

 

Mi-a placut mult ideea Mihaelei de pulpe de pui cu cartofi și sos de muștar și am adaptat-o pentru familia mea în sensul că am folosit piept de pui și am renunțat la cartofi. Rezultatul a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără piele și os tăiat longitudinal în 2
  • sare/piper
  • 2 linguri muștar Dijon
  • 1/3 căpățână de usturoi curățat
  • 1 linguriță cimbru uscat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • câteva buchețele de broccoli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de muștar by Miha:

Într-un mojar se amestecă usturoiul cu sare. Se adaugă uleiul puțin câte puțin până la încorporare completă, amestecând continuu. Se amestecă apoi cu muștarul și cimbru. 

Se acoperă pieptul de pui cu mixul de usturoi obținut anterior, se așează într-o tavă și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pe raftul superior pentru 7 minute. Se întoarce și se mai lasă încă 7 minute. Se acoperă cu folie din aluminiu și se lasă să se odihnească 5 minute. 

Broccoli se gătește la aburi pentru 7 minute. Se acoperă cu sare și piper. 

Se consumă puiul împreună cu broccoli.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de muștar by Miha" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA