Pui cu sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 4 Iun 2010 | 4874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui(1,300 kg)
  • 2 rosii decojite
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 6 catei usturoi
  • boia dulce
  • sare,piper,delikat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

puiul se taie bucati potrivite,se spala,se condimenteaza si se pune intr-un ceaun cu cateva linguri de ulei si se lasa la fript pana se rumeneste,apoi se adauga usturoiul tocat marunt si cateva linguri de apa si se pune capacul pentru a se inabusii.Rosiile se toaca marunt si se pun peste carne,pasta se dizolva in apa si se toarna in ceaun.Se lasa 15 min la fiert.Din doua linguri de faina si 1/2 cana de apa se face un rantas care se toarna in ceaun in fir subtire amestecand incontinuu si se mai lasa 5 min.In ceaunul in care este sau mutati intr-o tava si dati la cuptor timp de 30 min pana mai scade din sos.Noi am servit cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor