Pui cu sos de smantana si capere

de -Licurici- in Pui, 30 Sep 2015 | 5693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 200 ml smantana de gatit
  • 50 g unt
  • 2 lingurite de capere
  • o jumatate de lime
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana si capere:

Fasiile din piept de pui le-am spalat, le-am dat cu sare si piper, le-am uns cu ulei si le-am lasat peste noapte la frigider.

Am uns grill-ul cu putin ulei si am pus fasiile din piept de pui sa se rumeneasca pe ambele parti.

Caperele le-am scos din otetul in care erau, le-am scurs si le-am lasat in zeama de lime.

Am pus untul intr-o tigaie sa se topeasca, apoi am adaugat smantana, amestecand continuu.

Am lasat putin pe foc, apoi am luat de pe foc si am adugat caperele scurse de zeama de la lime si am amestecat. Am pus din nou pe foc, am adaugat sare si am lasat sa dea doua-trei clocote.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]