Pui cu sos de smantana si capere

de -Licurici- in Pui, 30 Sep 2015 | 5564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 200 ml smantana de gatit
  • 50 g unt
  • 2 lingurite de capere
  • o jumatate de lime
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana si capere:

Fasiile din piept de pui le-am spalat, le-am dat cu sare si piper, le-am uns cu ulei si le-am lasat peste noapte la frigider.

Am uns grill-ul cu putin ulei si am pus fasiile din piept de pui sa se rumeneasca pe ambele parti.

Caperele le-am scos din otetul in care erau, le-am scurs si le-am lasat in zeama de lime.

Am pus untul intr-o tigaie sa se topeasca, apoi am adaugat smantana, amestecand continuu.

Am lasat putin pe foc, apoi am luat de pe foc si am adugat caperele scurse de zeama de la lime si am amestecat. Am pus din nou pe foc, am adaugat sare si am lasat sa dea doua-trei clocote.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur