Pui cu usturoi si ciuperci

de gaby_duceag in Pui, 19 Dec 2010 | 5957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne pui
  • 500 gr ciuperci
  • o ceasca vin alb
  • 5 catei usturoi
  • o ceapa
  • un cub knor legume
  • sare
  • piper
  • 300 gr smantana
  • o lingura amidon
  • 50 gr ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi si ciuperci:

Carnea de pui se spala , se scurge bine si se pune la calit in uleiul de masline.

Se rumeneste usor pe toate partile apoi se adauga ceapa taiata julien si cipercile taiate felii( daca-s din conserva se scurg si se adauga direct, daca-s crude se fierb in prealabil pe jumatate).

Se calesc toate inca 5 minute apoi se adauga ceasca de vin.

Se fierbe pana se evapora vinul apoi se adauga o cana apa si cubul de knor.

Se pune capac si se fierbe la foc mic 30 minute (acum ..depinde si de carne, trebuie sa fie fiarta).

E momentul sa adaugam smantana amestecata cu amidonul si usturoiul taiat felii.

Mai dam cateva clocote , potrivim gustul de sare (daca mai este necesar) si piper apoi servim cu pofta alaturi de mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chicken fingers