O idee simpla dar grozava, preluata de pe un blog strain , (faza cu imbracatul in bacon), de la care nu pot pune sursa ca e privat.
Spalam bine puiul.
Taiem pielea de pe piept si putin de pe pulpe, nu de tot pentru ca se cracaneaza prea mult :)))))
Ungem cu smantana puiul pe toate partile.
Il condimentam cu sare si piper si-l dam la frigider pentru cel putin 3 ore.
Feliem fin baconul
Imbracam pieptul puiului in bacon cat de uniform putem.
Daca e cazul , bagam cateva scobitori pe care le vom scoate la final.
Imbraca si pulpele.
Asezam intr-o tava hartie dpentru copt asa incat sa ajunga si pentru a acoperi puiul.
Puiul il transferam in tava.
Asezam , pe langa, prune spalate si curatate si rosii cherry.
Facem un amestec din ulei, putina sare si piper , rozmarin si boia.
Stropim carnea, prunele si rosiile.
Invelim bine tava si o introducem in cuptorul preincalzit , la 185-190 grade , pentru o ora.
Desfacem hartia si mai lasam o ora. Trebuie ca puiul sa fie bine patruns si frumos rumenit.
E GROZAV DE BUN!!