Pui in aluat de bere

de mihaelar63 in Pui, 23 Ian 2020 | 2208 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
 Pentru ca ne-a placut dovlecelul in aluat de bere , am dorit sa testez cum merge si puiul prajit in  astfel.Am folosit carnea fiarta in supa clara de legume .

 

INGREDIENTE

  • carne de pui de pe Piept+doua pulpe intregi de la pui de tara
  • 3 oua
  • 300 ml bere
  • 10 linguri faina alba
  • oregano uscat
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in aluat de bere:

  1. Se bat ouale spuma si se amesteca cu bere si putina sare .
  2. Adaugati pe rand faina alba si omogenizati .
  3. Alegeti carnea de pui de pe oase .
  4. Nu o maruntiti .Pe cat posibil o lasati fasii .
  5. Se condimenteaza carnea de pui cu sare , piper si oregano uscat maruntit.
  6. Dati puiul prin faina alba , apoi prin aluatul cu bere .
  7. Se prajeste in ulei incins pe ambele parti .
  8. Scoateti carnea pane pe servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces .
  9. Serviti puiul in aluat de bere alaturi de salata sau muraturile preferate .
  10. Daca doriti sa fie fel principal , puneti si o garnitura .
  11. Noi am servit puiulin bere cu castraveti murati ca si gustare .

                           Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Scoateti carnea pane pe servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuggets de pui