Pui in crusta de malai

de slowfoodcuisine in Pui, 11 Ian 2011 | 5698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -pulpe de pui
  • -malai
  • -sare, piper
  • -rozmarin
  • -2 oua intregi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta de malai:

Se scoate pielea de pe pulpele de pui (optional), se bat ouale, se amesteca malaiul cu sare, piper si rozmarin dupa preferintele papilelor gustative personale. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Si apoi, repetitiv, pana ce se epuizeaza ingredientele, procedam in felul urmator: dam pulpele de pui prin oul batut si apoi prin amestecul de malai. Se coace in cuptor pe hartie de copt, pana ce carnea este moale si crusta se rumeneste.
Noi am servit cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Rocsi 1

12.01.2011, 10:51

ceva bun

slowfoodcuisine 1

12.01.2011, 22:04

Va multumesc tuturor . Intradevar, neasteptat de bun si crocant.

slowfoodcuisine 1

12.01.2011, 22:05

Mihaela, da am scos pielea, si le-am pregatit la cuptor. Sanatoase, deci.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]