Pui în sos de capere

de elucubratiiculinare in Pui, 16 Mar 2012 | 3774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui dezosate,
  • sare,
  • piper,
  • 5 lingurițe capere,
  • 1 lămâie,
  • 3 lingurițe unt,
  • 3 lingurițe făină,
  • 300 ml supă de pui (legume),
  • pătrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui în sos de capere:

Se condimentează pulpele de pui cu sare și piper. Se încinge o tigaie grill. În cazul în care folosiți pulpe de pui cu pielița (eu așa recomand :)) ) se vor pune cu pielița în jos, pe plită. Recomand să se folosească și pielița pentru că are ceva grăsime și puiul mai mult se va praji decât frige. Câte 2-3 minute pe fiecare parte și este gata. Se scoate pe un platou și se va păstra la cald.

Pentru sos topim untul, adăugăm făina și amestecăm bine. Stingem cu supa de pui și amestecăm bine cu un tel. Adăugăm caperele și sucul de la lămâie (proaspăt stors). Fierbem 2-3 minute. Condimentăm cu sare și piper.

Aranjăm pulpele pe farfurii și turnăm deasupra sosul de capere. Ornăm cu pătrunjel verde.

Poftă bună!

PS: Dacă doriți și o garnitură puteți alege între orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui în sos de capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu salata