Pui in vas roman

de violeta30 in Pui, 25 Dec 2018 | 6586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 7-8 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o ceasca de apa
  • sare/delikat
  • condimente pentru pui
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in vas roman:

Curatam si spalam bine puiul. Il condimentam cu sare/delikat si condimente.

Legumele le taiem in jumatati si le asezam pe fundul vasului, punem cescuta de apa, presaram cu delikat si asezam puiul cu pieptul in sus peste legume. Punem capacul si introducem vasul in cuptorul pe care il vom aprinde inainte sa introducem vasul.

Lasam la copt in jur de 2-3 ore sau in functie de cum se rumeneste puiul.

Se serveste alaturi de muraturi sau salata de varza sau verde, cu legumele pe post de garnitura.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]