"Pui intepat"

de elena1988 in Pui, 19 Ian 2011 | 5834 vizualizari

 

Nici nu am stiut ce nume s-ai dau, am vazut reteta asta pe un blog dar iarasi nu mai stiu unde, si nu mai stiu nici cum se chema reteta, ideea sa-i pun numele asa la reteta mi-a dat-o onesta, mersi mult::)))).

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mai mari
  • oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 1lamaie
  • sos de soia
  • 3 linguri de ulei de masline(prima presa)
  • 1 punga de corn flakes
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Pui intepat":

Pieptii de pui se taie cubulete mici, si se pune la marinat in sos de soia, ulei de masline si zeama de la lamaie, se tine 2 ore la marinat in frigider, apoi se infing pe bete de frigarui si se dau prin faina, ou iarasi faina ou si apoi prin fulgii pisati de prumb, se pun la prajit intr-o tigaie cu foarte mult ulei( baie de ulei)se scot cand sau rumenit frumos

TIPS-URI

1

taiati pieptul de pui in cubulete cat mai mici, altfel fiind mai marii nu se vor praji deloc bine, betele de frigarui puteti sa le rupeti in doua, daca aveti tigaia mare puteti sa le lasati asa.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Pui intepat"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (31)

elena1988 1

24.02.2011, 16:55

mire mena aziz

elena1988 1

24.02.2011, 16:55

roxy

elena1988 1

24.02.2011, 16:55

postavaru ruxy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]