Pui la punga la cuptor

de Catalina L in Pui, 17 Ian 2016 | 5565 vizualizari

 

Un pui la cuptor rapid, gustos si fara sa ne ocupam de el ..... :))
Am folosit o punga cu ierburi de Provence ( rozmarin, pătrunjel, cimbrișor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano și leuștean.....). 

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa de cca 1,5 kg
  • 1 punga magica Maggy cu ierburi de Provence
  • 60 cl de apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga la cuptor:

incalziti cuptorul la 200°C.

Desfaceti punga,  introduceti puiul si o parte din ierburi ( n-am pus totul, numai 2/3).

Amestecati usor, pentru ca puiul sa fie bine acoperit pe toate partile.

Adaugati 60 cl de apa si inchideti punga.

Dati la cuptor pentru 1h10 minute. 

Deschideti sacul cu atentie, sa nu va opariti.

Scoateti puiul si sosul.

Portionati, si serviti-l cald cu sos.

L-am servit cu cartofi suedezi- reteta aici si muffins de couscous-morcov-dovlecel- reteta aici.

Succes garantat !

 Pofta Buna !!!!!

 

 

TIPS-URI

1

atentie cand il scoateti fierbinte din sac

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Zamfira 1

17.01.2016, 21:25

Tare mult imi place!

Gicuta 1

18.01.2016, 08:50

Fraged si tare bun!

simona72 1

18.01.2016, 10:24

Foarte fain iasa la punga!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si aripioare de pui