Pui pe borcan

de Lau in Pui, 8 Mar 2011 | 11941 vizualizari

 

nu am avut sticla asa ca am inventat si am facut cu borcan l-am cracanat cam tare dar a iesit foarte bun.de maine gata intru si eu in post

 

INGREDIENTE

  • un pui marisor
  • condimente pentru pui
  • 1 borcan
  • 1 foaie de dafin
  • un pic de sare
  • 6 cartofi
  • 50g ulei
  • 1 pahar apa +apa din borcan
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe borcan:

Se spala si se curata puiul, se taie pielea din jurul gatului, se condimenteaza,se pune apa in borcan se adauga sarea,condimente,foaia de dafin,se pune puiul,se pune puiul in mijlocul tavii.

se curata cartofii, se spala si se taie in 8. Se pun in tava, se condimenteaza deasupra se adauga uleiul, apa,se da la cuptor in jur de 1si 30min.

aveti grija cand scoateti tava din cuptor,e mai bine s-o lasam sa se raceasca putin in cuptor cu usa deschisa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MIUTA 1

09.03.2011, 18:16

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 14:51

hai k e comic puiu cum lai pus sa stea,saracul pui lai cam chinuit.ma dai pe spate cu inventiile tale acu viu si eu sa mananc la ce bn arata

Miha 1

04.06.2011, 16:14

Ahaaa...deci Lau a inventat borcanu'...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla