Pui pe pat de sare

de cristinne in Pui, 28 Oct 2010 | 26447 vizualizari

 

Se face foarte repede! in 25 de minute ! nu mi-a venit sa cred

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg fara organe;
  • legume diverse ( morcov, ceapa, cartof, telina;
  • vedreata;
  • condimente;
  • sare;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de sare:

Se pun cativa pumni de sare grunjoasa (tipul celei de muraturi) intr-o tava (cam 1,5-2 cm de sare). Se pune puiul si se umple cu legumele taiate cubulete. Pe langa el se pun cartofi intregi cu tot cu coaja, spalati bine (de preferat cei noi, dar in perioada asta nu erau asa ca am pus normali, iar de marime: mai micuti). Se condimenteaza puiul. Eu nu l-am stropit deloc cu ulei pentru oricum pielea de pe el are grasime asa ca se va face singurel la cuptor. Se da la cuptor si in 25 de minute a fost gata! Se mananca alaturi de cartofiorii cu tot cu coaja, dupa ce se scutura de sare (si cartofii si puiul). Nu iese deloc sarat nimic!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai