Pui pe sticla (nr.2)

de vero_closca in Pui, 21 Apr 2010 | 3724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare
  • 6 capatani de usturoi
  • 3 dovlecei tineri
  • 6 rosii mai mici
  • 1/2 pachet de unt
  • un buchetel de verdeata(patrunjel,marar,cimbru,2 foi de dafin)
  • sare
  • piper
  • boia dulce(sau iute pt cine prefera picant)
  • o cescuta de supa de pui sau legume.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla (nr.2):

puiul se curata,se spala,se usuca si se unge pe exterior si interior cu untul(amestecat inainte cu sare,piper,boia si verdeturile tocate marunt) si se aseaza peste o sticla umpluta pe jumatate cu apa.

legumele se spala si se taie astfel: usturoiului i se taie putin partea de sus,dovleceii se taie in sferturi sau felii,la fel si rosiile.puiul se aseaza intr-o tava iar legumele se aseaza alaturi.se presara cu putina sare si piper,se toarna supa si se introduce tava la cuptor,la foc mediu pt aproximativ o ora.din cand in cand puiul se inteapa pt a vedea daca s-a facut si se stropeste cu sosul din tava.

se serveste cu legumele coapte.pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla (nr.2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:21

bun rau...................

ionela2682 1

21.04.2010, 19:21

waw cred ca abandonez rotisorul de la aragaz in favoarea sticlei! ce bine arata ambele variante!

marcela1979 1

22.04.2010, 09:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci