Pui rotisat

de Sylvia in Pui, 1 Aug 2010 | 11767 vizualizari

 

Azi am facut pranz de duminica pui rotisat cu cartofi si salata de cruditati, un pranz usor de preparat si delicios.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • un pui ( eu am luat pui fermier, echivalentul puiul de casa din Romania) ,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • coriandru si maghiran maruntit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui rotisat:

 Preparare :  spalam si stergem bine puiul si il frecam cu un amestec facut din sare, piper, boia, coriandru si maghiran maruntite cu robotul. Condimentam bine puiul si pe interior si il pregatim pentru pus la cuptor.

  Il aranjam pe tija pentru rotisat si il lasam la cuptor la rotisat pentru 45 minute.

  A iesit excelent ca de fiecare data, imi place pentru ca se face fara grasime si iese foarte fraged.  L-am servit cu cartofi pai si o salata asortata de cruditati. Am mai facut pe langa un sos de iaurt cu usturoi, un adevarat festin

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui rotisat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mena29 1

02.08.2010, 16:04

ce bine arata

zaharia_mihaela2005 1

08.08.2010, 20:50

Foarte bun puiul la rotisor.Am facut si eu o data dar nu am stiut sa il pun bine in tepusa si nu se mai invartea.Trebuie sa mai exersez si sigur voi reusi

elena1988 1

13.03.2011, 18:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval