Pui Shanghai

de susu in Pui, 16 Mai 2010 | 11185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 ml bere
  • 75 g faina
  • 2 galbenusuri
  • 2 albusuri
  • sare
  • piept de pui
  • sos de soia  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Se spala pieptul de pui si se sterge bine. Se taie fasii mai subtirele. Se freaca bine galbenusurile cu un praf de sare. Albusurile se bat spuma. Se amesteca berea cu albusurile si galbenusurile si faina treptat. Se sareaza dupa gust.

Fasiile de piept se dau prin acest aluat, se scurg de surplus si se prajesc in ulei incins. Se servesc fierbinti cu sos de soia. Daca se racesc nu mai sunt asa bune. Acest aluat cu bere este foarte fraged pentru aceasta reteta de pui Shanghai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Sylvia 1

16.05.2010, 17:59

5 furculite Susu , arata nemaipomenit;, imi place tare reteta .

susu 1

16.05.2010, 19:46

Multumesc fetelor. Este un aluat deosebit de pufos datorita berii

lira 1

05.08.2010, 14:35

ce bine arata! cred ca se face si detul de rapid

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]