Pui Shanghai

de Constelatialeu in Pui, 13 Mar 2016 | 20378 vizualizari

 

Sau ce mai mananca Leone la facultate....

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • 1 lingura de sos de soia
  • sare
  • 4 oua mici
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita amidon
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Mai intai dezosam pulpele si taiem bucatele  mici, le asezam intr-un castron, presaram un pic de sare si turnam o lingura de sos de soia, amestecam, acoperim castronul si-l bagam la frigider pana a doua zi.

A doua zi le pregatim. Intr-un castron sparcem ouale, adaugam sosul de soia, mustarul, un pic de sare si piper si amestecam bine, apoi cernem faina amestecata cu amidonul.tavalim bucatelele de pui prin faina, scuturam surplusul apoi le punem in castronul cu amestecum de mai sus.

Punem tigaia wok pe foc sa se incinga, adaugam ulei si apoi asezam bucatele de pui, le lasam sa se rumeneasca pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta.

Le scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

14.03.2016, 11:31

anca_rm 1

15.03.2016, 09:12

fain puiul asta

mihaelar63 1

15.03.2016, 23:38

Chiar ca-mi place puiul asta . Trebuie sa execut si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]