Pui shanghai cu cartofi la cuptor

de dakris in Pui, 18 Feb 2012 | 6936 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt pui shanghai:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 50 g susan
  • pesmet
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • cimbru
Pt cartofii la cuptor:
  • 6-8 cartofi medii
  • unt pt uns vasul termorezistent
  • 50 ml ulei
  • 4-5 catei usturoi
  • oregano, busuioc, cimbru
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui shanghai cu cartofi la cuptor:

Pieptul de pui l-am taiat felii subtiri (cam 1 cm grosime). L-am condimentat, l-am trecut prin faina, apoi prin ouale batute si prin pesmetul amestecat cu susan si l-am prajit pe ambele parti pana a capatat o culoare aurie.

Cartofii i-am taiat felii si i-am asezat in vazul termorezistent uns cu unt. Am adaugat uleiul, usturoiul taiat felii, condimentele si apa. I-am tinut la cuptor pana s-au inmuiat si s-au rumenit un pic.

TIPS-URI

1

Dupa ce am prajit fasiile de piept de pui, le-am asezat intr-o farfurie pe care am pus vreo 2 servetele pentru a absoarbe excesul de grasime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui shanghai cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

dakris 1

19.02.2012, 15:38

Multumesc tuturor pt aprecieri!

mamaieelena 1

19.02.2012, 17:38

dakris 1

24.02.2012, 14:18

am uitat sa trec timpul de preparare ... a ramas timpul implicit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai