Pui Stifado

de Miha in Pui, 24 Mai 2010 | 7176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g  arpagic
  • 500 g carne de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 kg rosii, decojite si taiate marunt
  • 1 baton scortisoara
  • 2 cuisoare
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 cana vin alb
  • 1/2 lingurita sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stifado:

Intr-o tigaie se soteaza arpagicul in 2 linguri de ulei de masline, pana se aureste usor.

Intr-un ceaun se pun bucatile de carne si se rumenesc usor in cateva linguri cu ulei de masline. Adaugam usturoiul taiat felii si rosiile taiate marunt si sotam impreuna cu vin, sare, piper, scortisoara, cuisoare şi frunze de dafin.

Se fierbe la foc mic, timp de 1 ora si jumatate fara sa amestecati. Se poate baga la cuptor.

Cand este gata se scot scortisoara,cuisoarele si frunzele de dafin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stifado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu amestec mexican si ciuperci