Pui tiganesc la punga

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 19 Sep 2010 | 13287 vizualizari

 

Minunate merita sa le incercati,sursahttp://gourmandine.ro/retete-mancaruri/pui-tiganesc-la-punga/

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe pui
  • 500 ml lapte
  • 1 capatana  usturoi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100 ml unt
Pentru condimentat legumele:
  • 500 g ciuperci
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100 g unt
  • 2 linguri unt pt uns punga
  • 1 punga magica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui tiganesc la punga:

Se curata bine pulpele sau puiul se spala bine dupa care se pun la marinat peste noapte in 500 ml lapte amestecat cu 1 capata de usuturoi drobit sau pisat bine.

Ciupercile se curata si se taie feliute,cartofi se taie cubulete sau in 4 si se condimenteaza cu untul amestecat cu condimentele,dupa care se amesteca bine cu ciupercile si cartofii.

Punga se unge bine cu untul dupa care se pun cartofii si ciupercile iar peste ele se pun pulpele condimentate si ele,iar punga se pune intr-un vas de yana sau orice tava.

Pulpele se scot din lapte se sterg bine cu un prosop dupa care se condimenteaza bine cu untul si condimentele,iar apoi se aseaza peste cartofii din punga.

Se inchide punga cu clema se inteapa din loc in loc cu o scobitoare dupa care se da la cuptor pentru 1 ora aproximativ.Daca doriti sa fie mai rumenita carnea se scoate tava se taie punga si se mai lasa la cuptor pentru inca 15 minute.

Sant minunate cu muratura sau daca vreti cu putin mujdei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui tiganesc la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc si vita,cu garnitura de legume si ciuperci