Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionix in Pui, 23 Mar 2010 | 5297 vizualizari
Brindusa 1
Stai asa ca n-am inteles. Pun puiul intr-un caston, castronul il pun capac la o cratita cu apa si totul merge bagat in cuptor?
ionix 1
exact fara ulei... fara nimic... puiul lasa foaaaaarte multa grasime, din pacate
Dana Cristea - pusikmea 1
da, si eu fac asa, iese super fraged
asa-i... si daca-l lasi putin mai mult se face crocant prin unele parti, cat sa satisfaci toate gurile
ok, acum am inteles.
nadina73 1
felicitari super bun
mersic Nadina... @Brindusa...
Rocsi 1
madi_marin 1
eu am facut pui la capac doar pe bucatele, nu am incercat niciodata intreg si cu atat mai putin umplut.....dar cu siguranta o sa fac si eu dupa reteta ta cat de curand.....
eu fac pe capac mai multe... imi place pt ca se fac in suc propriu fara a adauga ulei sau apa... sa incerci si reteta asta... poate o sa-ti placa
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:44
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
pe 10.10 la 11:23
pe 09.10 la 23:37
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Valclaudia
MotanLaOale
Rocsi
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!