Pui umplut cu ciuperci pe capac

de ionix in Pui, 23 Mar 2010 | 4544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • Sare
  • 1 varf de lingurita cu praf de chilli
  • ½ lingurita busuioc
  • Un varf de lingurita cu oregano
  • 5 catei usturoi
  • O ceapa
  • 5-6 ciuperci mari

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ciuperci pe capac:

 

Puiul se spala bine bine si se curate de eventuale cotoare.

Toate condimentele se amesteca intr-un bol iar apoi ungem puiul cu ele.

Din loc in loc taiem piutul si bagam feliute de usturoi in el.

Ciupercile se spala bine si se taie felii.

Ceapa o curatam, spalam si o curatam julien.

Amestecam ceapa cu ciupercile si cu 2-3 catei de usturoi taiati feliute.

Ciupercile le introducem in pui.

Puiul se aseaza pe un capac mai adanc sau intr-o craticioara, sufficient de mare cat sa stea pe oala cu apa.

Dam la cuptorul incins la foc mic timp de o ora.

Din cand in cand ungem puiul cu grasimea pe care-o lasa si-l intoarcem. Punem grasimea respectiva si peste ciuperci.

Dupa ce a trecut o ora dam la foc mediu si lasam pana cand se rumeneste bine.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci pe capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.03.2010, 21:57

madi_marin 1

26.03.2010, 12:53

eu am facut pui la capac doar pe bucatele, nu am incercat niciodata intreg si cu atat mai putin umplut.....dar cu siguranta o sa fac si eu dupa reteta ta cat de curand.....

ionix 1

26.03.2010, 20:44

eu fac pe capac mai multe... imi place pt ca se fac in suc propriu fara a adauga ulei sau apa... sa incerci si reteta asta... poate o sa-ti placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu conopida si ardei