Pui umplut cu legume mexicane

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2013 | 8024 vizualizari

 

Un succes!! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (1-1,5 kg)
  • 250 gr legume mexicane
  • 5 ciuperci
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • praf de usturoi
  • 100 ml apa
  • 50 ml coniac
  • 1 lingura miere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu legume mexicane:

Puiul se spala si s sterge cu un servet.

Ciupercile se curata si se taie felii, se amesteca cu legumele mexicane.

Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoi.

Puiul se unge in interior , se condimenteaza si se umple cu legumele.Se coase cu ata.

Se unge puiul si se condimenteaza cu amestecul de condimente.

Se pune in oala de tuci, se adauga  apa si coniacul , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 40 min.

Se scoate se da folia jos , se unge cu miere si se mai da 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca , dupa se intoarce pe partea cealalta, se unge cu miere si se mai lasa 10-15 min.

POFTA BUNA!!!!

TIPS-URI

1

Se pot inlocui legumele mexicane cu orice fel de legume.

2

Coniacul se poate inlocui cu vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la cuptor cu salata asortata