Pui umplut cu legume mexicane

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2013 | 8211 vizualizari

 

Un succes!! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (1-1,5 kg)
  • 250 gr legume mexicane
  • 5 ciuperci
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • praf de usturoi
  • 100 ml apa
  • 50 ml coniac
  • 1 lingura miere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu legume mexicane:

Puiul se spala si s sterge cu un servet.

Ciupercile se curata si se taie felii, se amesteca cu legumele mexicane.

Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoi.

Puiul se unge in interior , se condimenteaza si se umple cu legumele.Se coase cu ata.

Se unge puiul si se condimenteaza cu amestecul de condimente.

Se pune in oala de tuci, se adauga  apa si coniacul , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 40 min.

Se scoate se da folia jos , se unge cu miere si se mai da 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca , dupa se intoarce pe partea cealalta, se unge cu miere si se mai lasa 10-15 min.

POFTA BUNA!!!!

TIPS-URI

1

Se pot inlocui legumele mexicane cu orice fel de legume.

2

Coniacul se poate inlocui cu vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut cu prune uscate si migdale