Puisori( pentru decor)

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2010 | 8584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g branza telemea
  • 150 g branza de vaci
  • 50 g unt
  • 100 g morcov ras( zeama)
  • sofran condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisori( pentru decor):

Branza telemea se rade si se amesteca apoi cu branza de vaci si untul. Amestecam bine si asezonam.
Morcovul ras il stoarcem bine de suc, printr-un tifon . Amestecam branza cu sucul de morcov si cu foarte putin sofran.
Din compozitia obtinuta facem b1lute de doua marimi. O parte le alungim si le modelam , facem codita puisorului si cealalta parte o lasam asa rotunda, mai mica, cea care va fi capul puisorului.
Cu ajutorul unei scobitori fixam capul puisorului de corp.
Din bucatele de masline negre facem ochisorii si din morcov facem ciocul si piciorusele.
Acesti puisori se folosesc la ornarea diferitelor platouri....
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Puisori( pentru decor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive la minut