Puisori veseli

de alice_frumi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2010 | 4620 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si..........frumos.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lingurite mustar
  • patrunjel
  • 12 boabe de piper
  • morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisori veseli:

Se fierb ouale tari si le cureti de coaja. Le tai pe jumatate pe lungime si scoti cu grija galbenusurile pe care le pisezi cu furculita. Le amesteci cu mustarul si pui compozitia in jumatatile de ou. Le pui frunzulite de patrunjel drept aripioare, boabe de piper in loc de ochi si bucatele micute de morcov drept cioc.

 

TIPS-URI

1

Ca sa le cureti mai usor de coaja, dupa ce au fost fierte ouale le bagi in apa rece si le lasi 5  minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Puisori veseli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de porc