Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2010 | 10983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan
  • rozmarin
  • salvie
  • patrunjel
  • unt cat o nuca
  • ulei de masline
  • 15-20 ml coniac
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman:

Spalam pulpa de curcan si lasam la scurs.Se desprinde cu grija  putin pielea si introducem sub piele rozmarin, salvie si patrunjel , toate uscate, apoi intindem pielea la loc.Condimentam cu sare si piper si ungem cu unt pulpa de curcan.Asezam intr-un vas roman in care am pus putina apa si dam la cuptor.Lasam la cuptor circa 30-40 min dupa care scoatem vasul si ungem carnea cu un sos format din  ulei si  coniac .Dam iarasi la cuptor si tinem pana cand carnea este bine patrunsa si rumena.Se lasa sa se raceasca si se taie felii.

Se serveste alaturi de o garnitura, eu am folosit dovlecei cu patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sylvia 1

26.07.2010, 12:13

Medi cat era de mare pullpa ca pere imensa?

Bucataras Medi 1

26.07.2010, 21:16

Sylvia, sampania am dat-o cand a castigat Spania si a ramas la avatar , nu am mai schimbat ca am zis ca toata lumea da mancare , eu dau si ceva de baut
Intradevar a fost destul de mare, nu stiu cat a avut ,era pulpa superioara.

babi5 1

23.05.2014, 20:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de alune