Pulpa de curcan in punga la cuptor

de -Licurici- in Curcan, 30 Iun 2015 | 11820 vizualizari

 

Un preparat foarte simplu si delicios.. Cand sunt in pana de idei, bag carne in punga, la cuptor.. Nici nu trebuie sa stau pe langa ea, se face singura :)))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan (aprox. 1 kg jum)
  • o punga pentru friptura (eu am de la Kaufland)
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in punga la cuptor:

  • Am spalat bine pulpa de curcan, apoi am am dat-o cu sare, piper, amestec de condimente pentru gratar, amestec de ierburi aromatice si mult cimbru. 
  • Am pus carnea intr-o punga pentru friptura, am legat-o si am intepat-o cu o scobitoare.
  • Am bagat punga in cuptor si am lasat-o 1 ora si ceva.

Am servit cu piure din avocado, lamaie si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in punga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]