Pulpa de curcan in punga la cuptor

de -Licurici- in Curcan, 30 Iun 2015 | 10982 vizualizari

 

Un preparat foarte simplu si delicios.. Cand sunt in pana de idei, bag carne in punga, la cuptor.. Nici nu trebuie sa stau pe langa ea, se face singura :)))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan (aprox. 1 kg jum)
  • o punga pentru friptura (eu am de la Kaufland)
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in punga la cuptor:

  • Am spalat bine pulpa de curcan, apoi am am dat-o cu sare, piper, amestec de condimente pentru gratar, amestec de ierburi aromatice si mult cimbru. 
  • Am pus carnea intr-o punga pentru friptura, am legat-o si am intepat-o cu o scobitoare.
  • Am bagat punga in cuptor si am lasat-o 1 ora si ceva.

Am servit cu piure din avocado, lamaie si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in punga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rodii