Pulpa de curcan la cuptor

de diaconta in Curcan, 20 Mar 2011 | 9907 vizualizari

 

Recunosc ca pana acum n-am prea gatit carne de curcan,habar n-am de ce.Dar cum toate au un inceput,inceputul meu a fost excelent,asa ca pe viitor,sigur nu voi mai evita carnita asta buna.

 

INGREDIENTE

  • doua pulpe generoase de curcan
  • coriandru
  • amestec de piper rosu,alb,verde si negru
  • ghimbir
  • usturoi
  • sare
  • cuisoare
  • rozmarin uscat si verde
  • ulei de masline
  • vin rosu
  • sos de soia
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Cu siguranta-i un preparat pentru care trebuie sa te inarmezi cu rabdare si multa vointa de a rezista mirosului imbietor ce vine din cuptor.

Pulpele le-am pus la marinat de cu seara.Le-am condimentat,am adaugat cativa catei de usturoi sfarmat,ghimbirul taiat rondele,rozmarinul uscat,uleiul ,vinul si putin sos de soia.Le-am pus intr-o punga si le-am lasat pana a doua zi.

Intr-o tava punem putin ulei,asezam pulpele impreuna cu marinata din punga.Adaugam rozmarin verde,morcovi rondele si apa suficienta cat sa se faca timp de aproape doua ore cat stau la cuptor.

Acoperim tava cu o folie de aluminiu si le punem in cuptorul incins.Dupa o ora indepartam folia  pentru ca pulpele sa se si rumeneasca.

Rezultatul a fost o incantare,asa ca promit sa mai fac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut