Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi

de Roxana in Curcan, 1 Iun 2010 | 8450 vizualizari

 

asta este pt sotul meu....as roade si eu putin dar nu mai am voie :P

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan(nu stiu gramajul)
  • sare, piper, paprik, cimbru
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 cartofi mari
  • 2 linguri smantana
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi:

Condimentam pulpa de curcan si o lasam in frigider 2-3 ore sa se patrunda condimentele. Apoi o ungem cu uleiul de masline si o dam la cuptor. Eu am tinut-o la cuptor vreo 2 ore,  prima ora acoperita cu folie si am intors-o pe amandoua partile, apoi inca o ora fara folie si am tot intors-o si am uns-o cu uleiul.

Cartofii ii curatam si ii taiem in 6, ii fierbem de jumatate. Cand sunt fierti ii scurgem, ii punem intr-o tava si desupra punem smantana cu vegeta. Dam la cuptor 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Adinacarla 1

03.06.2010, 00:14

e tare aspectuasa...si eu vreau sa tin dieta...ce dita tii?

Ramonaky 1

04.06.2010, 19:12

ce dieta fetelor,cu asa bunatati pe aici,numai dieta nu o sa reusim sa tinem noi roxana arata f bine,vin si eu cu 5 furcu

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:21

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor