Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Slow Cooker, 15 Oct 2021 | 2829 vizualizari

 

Am achizitionat de curand o pulpa de ied. M-am gandit ca marinata in bere n-am pregatit si, cum congelatorul trebuie reorganizat putin, am purces la pregatit.Va spun sincer ca a iesit neasteptat de frageda si buuuunaaaaa!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de ied
  • 1 doza bere
  • condimentele agreate-rozmarin,sare,piper,foaie de dafin
  • 3-4 rosii mare
  • 200ml. vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot:

Pentru inceput pregateste amestecul de condimente.

Pulpa de ied se spala si se sterge cu servetele de hartie.

Imprieteneste condimentele cu carnea prin masarea carnii si lasa-le la imprietenit intr-o baie de bere.
Dupa 2-3 ore scoate pulpa si spal-o de condimente.

Rosiile spalate se toaca marunt.

Pune pulpa de ied in vasul de slow cooker Crock Pot, adauga cate un varf de lingurita din fiecare condiment,vinul,rosiile si acopera vasul.

Dupa 2 ore, pe HIGH, opreste Crock Potul si lasa vasul acolo pana se raceste. Serveste cu garnitura si  salata dorita.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu prune uscate la slow cooker Crock-Pot 3,5 L