Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Slow Cooker, 15 Oct 2021 | 2492 vizualizari

 

Am achizitionat de curand o pulpa de ied. M-am gandit ca marinata in bere n-am pregatit si, cum congelatorul trebuie reorganizat putin, am purces la pregatit.Va spun sincer ca a iesit neasteptat de frageda si buuuunaaaaa!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de ied
  • 1 doza bere
  • condimentele agreate-rozmarin,sare,piper,foaie de dafin
  • 3-4 rosii mare
  • 200ml. vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot:

Pentru inceput pregateste amestecul de condimente.

Pulpa de ied se spala si se sterge cu servetele de hartie.

Imprieteneste condimentele cu carnea prin masarea carnii si lasa-le la imprietenit intr-o baie de bere.
Dupa 2-3 ore scoate pulpa si spal-o de condimente.

Rosiile spalate se toaca marunt.

Pune pulpa de ied in vasul de slow cooker Crock Pot, adauga cate un varf de lingurita din fiecare condiment,vinul,rosiile si acopera vasul.

Dupa 2 ore, pe HIGH, opreste Crock Potul si lasa vasul acolo pana se raceste. Serveste cu garnitura si  salata dorita.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot 4,7 L