Pulpa de miel la cuptor

de lilik in Oaie, 14 Mai 2011 | 9847 vizualizari

 

este f frageda,se topeste in gura..

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 1/2 capatana de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin
  • 1 1/2 pahar vin rosu
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Spalam pulpa si cu un cutit cu varful ascutit o crestam  pe toata suprafata.

In fiecare crestatura punem 1/2 catel de usturoi,frecam carnea cu sare,presaram piper,apoi in fiecare crestatura punem si putin rozmarin.

Punem pulpa intr-o tava si punem deasupra ulei de masline,apoi lasam asa 1 ora la frigider.

Trascurs timpul punem in cuptor la 175-180° (in partea de jos a cuptorului) timp de circa 90-120 de minute.

Cand este rumena partea de jos o intoarcem si cand este toata frumos rumenita,spre sfarsit punem vinul.

Dupa ce punem vinul mai lasam 10-15 minute si e gata.

 

TIPS-URI

1

ca sa nu murdariti cuptorul puteti acoperi tava cu un capac sau cu alta tava de aceeasi marime.

2

controlati daca este gata taind pulpa pe mijloc,asta pt a fii siguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (37)

Bunica 1

15.05.2011, 21:50

Ce rumenitaaaa!

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:00

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]