Pulpa de miel la cuptor

de JulyCris in Oaie, 26 Apr 2014 | 3702 vizualizari

 

De Paste,am mancat miel doar la gratar. Salivam(pe romaneste) dupa o bucatica facuta la cuptor,iar aseara i-a venit si mi-a venit randul. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper(optional)
  • usturoi verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Pulpa se spala si se cresteaza bine. Se unge cu ulei,se da cu sare,piper,condimente,iar in "crestaturile" facute se pune usturoi(ori catei de usturoi taiati rondele,ori usturoi verde). Se pune pulpa in tava cu ulei,se stropeste cu 100 ml vin,se mai pune si putina apa si se baga la cuptor. Se lasa pana se rumeneste frumos pe ambele parti. Se serveste alaturi de mujdei de usturoi verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]