Pulpa de miel la cuptor

de dantes in Oaie, 8 Mai 2019 | 2347 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 5 catei de usturoi
  • 100 g slanina afumata
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 20 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Pulpa de miel se spala bine, se sterge de apa si se impaneaza cu usturoi, apoi se unge bine cu ulei si se asaza in tava. Usturoiul verde si patrunjelul se taie marunt si se presara peste pulpa. Slanina afumata se taie in fasii subtiri si se asaza peste pulpa, apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Tava cu pulpa se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru o ora apoi se scoate folia de aluminiu si se mai lasa in cuptor circa 30 minute, se verifica sa fie bine patrunsa carnea.

Se taie in bucati si se serveste cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

08.05.2019, 20:53

Cred ca a fost foarte buna!

estera12 1

10.05.2019, 07:11

Catalina L 1

10.05.2019, 18:11

tare buna cred

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]