Pulpa de miel marinata

de nilgun in Oaie, 7 Mai 2013 | 4835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpa miel
  • sare mare
  • piper proaspat macinat
  • cimbru
  • rozmarin pudra*nu am avut crengute
  • zeama de lamaie
  • 1 cana vin alb sec
  • ulei de masline cam o lingura
  • usturoi- 1 jumatate de capatana
  • ceapa verde- 4 bucati
  • patrunjel verde-o legatura
  • apa 1 cana
  • menta uscata- cat sa acopere pulpa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel marinata:

Am luat pulpita de miel, am luat mare parte din grasimea de pe ea, apoi am impanat-o cu usturoi. Am frecat-o pe ambele parti cu sare, piper, rozmarin, cimbru. Am pus menta uscata. Am turnat un pic ulei de masline.

Am turnat cana de apa si vin. Am pus si zeama de lamaie. Am taiat ceapa verde bucati. am pus peste. Am taiat sa patrunjelul verde si l-am adaugat. Apoi am lasat la marinat aproape 24 de ore. 

A doua zi, am pus o folie de aluminiu deasupra tavitei si am introdus la cuptor. Cam o ora cu folia, si jumatate de ora fara folie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Alexandra Elena 1

07.05.2013, 21:21

ce bine arata

nilgun 1

07.05.2013, 21:30

Multumesc

Rocsi 1

07.05.2013, 22:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel