Pulpa de porc cu legume la cuptor

de dakris in Porc, 15 Apr 2012 | 7161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • cartofi
  • morcovi
  • ardei
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • pasta de tomate/suc de rosii
  • condimente (sare, piper, cimbru, busuioc, usturoi granulat)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu legume la cuptor:

Carnea se portioneaza, legumele se taie si se aseaza in tava unsa cu ulei sau unt. Se adauga ulei, condimente, pasta de tomate si se acopera cu apa. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor la foc mediu. Dupa 30 min se inlatura folia si se mai tine la cuptor inca cca 45 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti ardelenesti