Pulpa de porc cu legume la tigaie

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2015 | 7833 vizualizari

 

Este o mancare simpla, poate banala, dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de pulpa
  • 400 g legume congelate
  • 2 lg de ulei de masline
  • 50 g de unt
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu legume la tigaie:

       Prima data am preparat carnea, am sarat si piperat fiecare bucata si am prajit-o in ulei incins. Separat intr-o tigaie am adaugat uleiul de masline si untul taiat feliute.

       Dupa ce s-a topit untul am adaugat legumele congelate din punga. Amestecam cu o paleta usor si le lasam la foc potrivit sa se caleasca.Cand sunt aproape gata saram, piperam si putem adauga si condimentele care au fost in punga dupa gust. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Uleiul de masline nu va lasa untul sa se arda si ii va pastra aroma.

2

Legumele trebuie amestecate usor ptr. ca sa nu se faca terci la sfarsit.

3

Le serviti imediat fierbinti sau reci, sunt la fel de delicioase in ambele cazuri.

4

Putem adauga pentru aroma patrunjel tocat sau busuioc.

5

Legumele nu trebuie dezghetate se pun inghetate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc cu cartofi noi