Pulpa de porc impanata

de Constelatialeu in Porc, 22 Oct 2014 | 10479 vizualizari

 

Am mancat,a fost buna,ce sa mai introduc.....

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g pulpa de porc
  • bucatele de muschiulet afumat
  • bucatele de sunculita afumata
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • garnitura
  • cartofi si morcovi fierti
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc impanata:

Luam bucata de pulpa de porc si o presaram cu sare,apoi o crestam,formand 4 buzunare,Dam un praf de sare si in interiorul buzunarelor,apoi presaram piper.In fiecare buzunar punem bucatele de muschiulet afumat,sunculita si catei de usturoi.Legem strans cu sfoara si ungem bucata de pulpa cu putin ulei.Asezam carnea intr-un vas de yena,iar vasul de yena il bagam in cuptor pe tava de la cuptor in care am pus apa.Lasam la foc mic cca 3 ore,din cand in cand mai turnam apa in tava cuptorului si intoarcem bucata de carne pe toate partile pana se patrunde bine si se rumeneste.Separat foerbem cartofi si morcovi pentru garnitura.Scoatem bucata de carne,taiem sfoara,asezam pe platou,punem si garnituta si turnam peste sosul lasat de friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc impanata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costita cu cartofi ( la cuptor )