Pulpa de porc in sos de rosii

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Mai 2011 | 3354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 cutie de rosii
  • condimente
  • piper
  • sare
  • 1 lingurita de busuioc
  • 1 foaie de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • 300 ml de vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de rosii:

Se taie carnea fasii si se condimenteaza.

Se adauga  200 ml de vin si o lingurita de busuioc,usturoiul pisat si se lasa 1 ora cel putin.

Se aseaza fasiile intr-o tava unsa cu unt si se adauga cutia de rosii taiate.

Se adauga 100 ml de vin,sare,piper, oaia de dafin si  2 catei de usturoi taiat marunt si se da la cuptor. 50 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit