Pulpa de porc la cuptor cu legume

de -Marius- in Porc, 16 Feb 2019 | 4694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 250 g ciuperci
  • 200g rosii cherry
  • 3 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor cu legume:

Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper.

Intr-un vas, se pun 2 linguri de ulei si o cana cu apa, apoi bucata de carne.

Se da la cuptor 2 ore.

Dupa 2 ore, se intoarce pe cealalta parte si se adauga rosiile, ciupercile si cartofii taiati.

Se pune sare peste legume si se mai baga in cuptor pentru o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]