Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun

de katty in Slow Cooker, 18 Feb 2021 | 3886 vizualizari

 

Am pregatit zilele trecute o bucata de pulpa de porc la Crock-pot, care a iesit delicioasa, frageda si extrem de aromata. Initial am vrut sa o pun la cuptor, de aceea am si condimentat-o in avans, insa ulterior m-am razgandit deoarece nu aveam timp de vegheat cuptorul si oricum stiam ca va iesi mult mai frageda la Crock-Pot

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa(1kg)
  • condimente pentru carne de porc(coriandru, chimen,maghiran, sare, piper, ienibahar, usturoi)
  • 1 lingura ulei
  • boia dulce
  • 2 masuri orez brun
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun:

Amestecam toate condimentele cu uleiul. Masam bine carnea cu amestecul de contimente si lasam carnea la rece pentru cel putin 1 ora.

In vasul aparatului slow cooker Crock-Pot punem gratarul cu 2 pozitii. Eu l-am pus pe pozitia  joasa. Selectam functia de prajire si temperatura necesara.Eu am pastrat temperatura de 150 de grade. Am lasat aparatul sa se incalzeasca.

Cand aparatul a emis sunetul ca a ajuns la temperatura necesara asezam bucata de carne. Am lasat bucata de carne 10 minute, apoi am mutat aparatul pe functia GATIRE LENTA pentru 3 ore si jumatate.

Cand carnea este gata oprim aparatul si scoatem gratarul cu carnea. Spalam bine aparatul,il stergem si il asezam din nou in vas.

Asezam in vas 2 masuri de orez brun. Punem 3 1/2 masuri apa si sare, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe Gatire la aburi.

Cand orezul a absorbit toata apa aparatul, se va opri singur iar orezul va fi perfect. Servim pulpa de porc cu orezul brun si muraturi sau putem sa facem un sos.

TIPS-URI

1

puteti pregati un sos in lichidul ramas in vas daca nu sunteti la dieta

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]