Pulpa de porc si carnaciori in sos picant la tigaie

de Valclaudia in Porc, 19 Iul 2017 | 3123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. pulpa de porc
  • 200 gr. carnaciori uscati si afumati de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie mare de gradina
  • sare dupa gust
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • ardei iute tocat dupa gust
  • 2 catei de usturoi pisati
  • apio (arpagic verde)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si carnaciori in sos picant la tigaie:

Pulpa de porc am taiat-o bucati pe care le-am asezat in tigaie impreuna cu bucatile de carnaciori uscati si afumati.

Am spalat si curatat ardeiul si rosia, le-am taiat bucati mari si le-am adaugat in tigaie impreuna cu boabele de mustar, cele de piper si sare dupa gust.

Am picurat putin ulei, am adaugat 1 cana de apa si am acoperit tigaia.

Am lasat carnea sa se gateasca la foc redus pana a scazut intreaga cantitate de apa si s-a format sosul.

Am tocat ardeiul iute marunt si l-am adaugat dupa gust peste carne in tigaie.

La fel am procedat si cu arpagicul verde, am adaugat si usturoiul pisat si am amestecat sosul sa se intrepatrunda uniform aromele.

A servit cu piure de cartofi,o combinatie foarte gustoasa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si carnaciori in sos picant la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu pesmet