Pulpa de vita cu legume la cuptor

de nico15 in Vita, 6 Noi 2010 | 7359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 bucati de pulpa de vita cu un pic de grasime
  • 2 cepe
  • 1-2 ardei
  • 6-7 buchetele de spanac
  • 6-8 rosii cherry
  • 1 fir de praz
  • 150-200 ml bulion(pasta de tomate)facuta in casa
  • 20 ml otet balsamic
  • 1 cana vin rosu
  • 1-2 catei de usturoi
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vita cu legume la cuptor:

Se unge tava cu ulei, se adauga bucatile de carne, separat se taie ceapa si ardeii julien, rosiile cherry in jumatate, firul de praz se taie longitudinal foarte subtire. Spanacul daca este congelat se iau buchetelele si se pot adauga, daca este proaspat se spala se toaca si se poate adauga. Se adauga cateii de usturoi taiati fasii subtiri, se adauga otetul balsamic, se lasa sa fiarba un pic(5-7 minute) dupa care se adauga vinul rosu, sare, piper si boia si se da la cuptor 15 minute.

Dupa terminarea celor 15 minute se adauga in tava o cantitate de apa pentru a se continua fierberea. Dupa 45 de minute se adauga bulionul(pasta de tomate) facuta in casa si se continua coacerea la foc potrivit deoarece a scazut cantitatea de apa si mai mult ingredientele acum se coc nu se mai fierb. Se incearca carnea din cand in cand, mancarea va trebui sa prinda o culoare deosebita care sa te imbie sa o mananci imediat. Pentru exemplificare anexez cateva fotografii.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nico15 1

07.11.2010, 13:39

Va multumesccccccccccccccccccccccc, indrazniti si poftiti la masa

marcela1979 1

07.11.2010, 13:56

vin vin si eu pune repede masa

vanilla 1

09.11.2010, 18:07

arata demential!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratar de manzat cu fenicul