Pulpa porc dulce-acrisoara

de mosuletulene in Porc, 8 Feb 2015 | 5029 vizualizari

 

e simplu si firesc sa o-mpartasesc...

 

INGREDIENTE

  • O bucata pulpa porc cu grasime
  • 2 linguri gem portocala
  • o lingurita piper boabe
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura otet balsamic
  • sare
  • piper proaspat macinat/zdrobit
  • 2 linguri de ulei
  • cuisoare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa porc dulce-acrisoara:

1. Am zdrobit intr-un mojar de lemn sare bruta si piper verde, foarte bine, cu care se presarat bine carnea. Intr-o tigaie incinsa cu ulei se pune bucata de carne sa se rumeneasca frumos pe toate partile. Se scoate dupa si se aseaza intr-o tava de cuptor si se presara cu ceapa taiata soldatei si se lasa la foc mic pentru 3 ore ;)

2. Otetul, gemul, usturoiul zdrobit si tocat marunt  si piperul boabe usor strivite de amesteca pe foc. Dupa doua ore si jumatate se scoate carnea din cuptor si se unge cu aceasta compozitie. Cuisoarele se infig din loc in loc pentru decor si gust.

3. Se pune din nou carnea la cuptor pentru ultimele 30 de minutesi cand este gata se scoate bucata de carne si se pune in folie de aluminiu si se lasa 10 min inainte de taiere si servire.

Spor si pofta buna!!! ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa porc dulce-acrisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc pulpa si scarita cu bere