Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci

de Sidy in Pui, 22 Mar 2012 | 50469 vizualizari

 

De mult m-am tot gandit la reteta aceasta delicioasa si in sfarsit i-a sosit momentul sa o prepar.
O bunatate de pulpite , dar nu ca si cele de fiecare zi , la cuptor.....
Nici nu va ganditi ce gust bun au pulpele coapte in lapte si apoi rumenite cu cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 250 g cascaval
  • 400 ml lapte
  • sare
  • piper mozaic
  • boia
  • condimente pentru pui
  • 80 g cascaval afumat
  • 1 kg cartofi
  • rozmarin
  • 1 plic sos de ciuperci Bio Jagersauce
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci:

Incalzim cuptorul la 200 grade C.

Pulpele spalate se sterg cu un servetel de hartie apoi se condimenteaza bine pe ambele parti cu sare, piper proaspat macinat , boia si condimente pentru pui.

Pielita de pe pulpe o dam deoparte ca sa putem pune felii de cascaval intre carne si pielita.

Intr-un vas roman( tinut obligatoriu 15 minute in apa) sau alt vas termorezistent uns cu putin ulei, punem pulpele apoi adaugam laptele.Eu am pus pe 3 pulpe cascaval pentru ca am inlaturat pielea de tot.

Curatam cartofii si ii taiem in patru, apoi ii condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. Ii amestecam bine , astfel incat sa fie condimentati pe toate partile.

Punem cartofii cu rozmarin peste pulpele din lapte si dam vasul la cuptor pentru 70 de minute sa se rumeneasca carnea si cartofii bine.

Dupa trecerea timpului rasturnam din compozitia laptelui daca este prea multa si intoarcem pulpele pe partea cealalta.Lasam inca vreo 30 de minute la cuptor sa se rumeneasca bine.Am mai pus niste cascaval afumat deasupra pulpelor , dupa ce le-am intors.

Preparam sosul de ciuperci dupa indicatiile de pe plic si servim pulpele cu cartofi, sos de ciuperci si salata de salata verde.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci si smantana