Pulpe cu masline

de Maria68 in Pui, 29 Apr 2013 | 4184 vizualizari

 

Un adevarat rasfat cu pui !

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi
  • 4 linguri boia dulce
  • 200 g masline umplute cu gogosari
  • o lingurita ienibahar
  • o lamaie
  • un ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu masline:

Se macina ienibaharul si se amesteca cu boia, sare si piper.
Carnea bine spalata, curatata si uscata se unge cu ulei, peste care se pune cu mana amestecul de boia, si ienibahar.
Se aseaza carnea intr-un vas de yena, se pun maslinele si ardeiul rosu taiat bastonase pe lung. Se adauga si lamaia si se toarna in vas cca 100 ml apa. 

Se da la cuptor pentru 30 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui sub staniol la cuptor