Pulpe de curcan cu verdeturi si usturoi, gatite la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 9 Oct 2020 | 1557 vizualizari

 

O friptură tare bună și pentru dietă, mai ales că e gătită lent, de Alin, ajutorul casei Zmeilor! 😉 aparatul CrockPot, slow cook! 
Simplă și are gustoasă! ;)

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de curcan 2 bucăți,
  • Ulei de măsline cca. 2 linguri,
  • Condimente pentru marinare uscata de la Fuchs RUB cu usturoi (usturoi prăjit, piper, ceapă deshidratată, boia, ghimbir, chimen, pătrunjel, coriandru, curcuma, cuișoare, schinduf, fenicul, pudră de mustar, sare de mare, zahăr din trestie) cca. 2 linguri,
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu verdeturi si usturoi, gatite la slow cooker Crock Pot:

Pulpele de curcan se asezonează cu amestecul de ierburi și usturoi, se stropesc cu uleiul de măsline și se așază în vasul slow cooker Crock Pot, sau într-un vas termorezistent.

Apoi se completează cu vin, și se lasă la gătit slow, în CrockPot, cca. 4 ore, la modulul High, sau cca. 2 ore la cuptor, la 200 grade, acoperit.

Pulpele se servesc ca atare sau alături de garniturile preferate și salată de sezon ;)

Simplu și gustos, doar răbdare să aveți! 😉

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu verdeturi si usturoi, gatite la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana lenesa la slow cooker Crock-Pot