Pulpe de curcan în crustă de muștar

de Panacris in Curcan, 30 Iul 2014 | 7866 vizualizari

 

Doar atât vă spun:Ssseeennnzzzaațțiiioonnaalleeee! :-* De data asta la cuptor;) :D Culmea încă nu l-am botezat :)) Laurențiu- Ionel, nu are asemenea capacitate:D :)) Plus că, cuptorul ”plânge” că l-am trecut pe ”repaus” :)))

 

INGREDIENTE

  • pulpe de curcan, două bucăți,
  • muștar dulce 4 linguri,
  • usturoi nou 4-5 bucăți,
  • ulei de măsline 3 linguri,
  • sare aromată a la Panacris 1 lingură,
  • boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • apă minerală o cană, adică cca. 250 ml,
  • roșii 3-4 bucăți,
  • ceapă 1 bucată,
  • ardei verde 1 bucată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan în crustă de muștar:

Într-un mojar se pune muștarul, uleiul de măsline, usturoiul curățat, sarea aromată și boiaua, se amestecă energic până ce se omogenizează toate ingredientele.  Pulpele se crestează, apoi se ”masează” cu sosul de mai sus. Se așează într-o tavă rezistentă la căldură, pe lângă pulpele de curcan , se așează roșiile, ceapa și ardeiul, și se dau  la copt, în cuptorul preîncins cca. 10 minute, apoi se adaugă apa, se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu, și se lasă la gătit cca. 40 de minute la foc mediu. Se servesc ca atare cu legumele coapte sau cu o garnitură preferată;) Spor și poftă bună! ;)

TIPS-URI

1

Sper că am menționat tot ce trebuie :D :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan în crustă de muștar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

madi_marin 1

31.07.2014, 18:39

si noua ne place carnea de curcan! delicioaenie ai facut!

MOKUSKA 1

01.08.2014, 15:33

ce bunatate ai gatit

-Licurici- 1

23.06.2015, 10:34

delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan Shang Hai.